Гледайте комедията „Въздушният Бъд: Златната купа" от 13.00 ч. и музикалния филм „В ритъма на танца: Революция” от 14.50 ч.

Невероятни приключения на футболния терен и дансинга, романтични преживявания много забавни моменти с неочаквани обрати очакват зрителите с филмите в празничния  следобед на Велика събота по NOVA. От 13.00 ч. най-известният четирикрак домашен любимец на децата през 90-те години на 20 век превзема ефира в комедията „Въздушният Бъд: Златната купа". В тази част на популярната кино поредица симпатичният ретрийвър ще има съвсем ново поле за спортна изява. Този път Бъди ще завладее футболното игрище, но с таланта си ще привлече вниманието на хора от цирка, които смятат, че това невероятно куче може да бъде тяхната нова звезда.

Кино маратонът в празничния ден продължава в със звездата от риалити шоуто „Мислиш си, че можеш да танцуваш” Катрин Маккормак в  музикалния филм „В ритъма на танца: Революция”. Четвъртата част на култовата поредица ще отведе зрителите в Маями, Флорида. Катрин Маккормак влиза в ролята на Емили – дъщеря на богат бизнесмен, чиято мечта е да стане професионална танцьорка. Емили се влюбва в лидера на група улични танцьори Шон, който се опитва да привлече вниманието на спонсори, с надеждата те да финансират танцовите им представления. Едно разкритие обаче коренно ще промени отношенията между Емили и Шон.

Не пропускайте развръзката в комедията „Въздушният Бъд: Златната купа" от 13.00 ч. и музикалния филм „В ритъма на танца: Революция” от 14.50 ч. днес по NOVA.