Не пропускайте „Въздушният Бъд: Бейзболна лига“ от 13.00 ч. и „Затура: Космическо приключение“ от 14.50 ч. по NOVA

Невероятни приключения на бейзболния терен и фантастично пътешествие в космоса ще предложи филмовата програма в събота следобед по NOVA. 

Въздушният Бъд ще се превърне в истински бейзболист от висока класа. Но се случва нещо неочаквано и малките кученца на Бъд започват мистериозно да изчезват от новите си домове. Сега всичко е в лапите на нашия герой, който трябва да спаси малките и да спре отвличанията. Дали ще успее, можете да разберете от 13.00 ч. по NOVA.   

Филмовата програма продължава в 14.50 ч. с  приключенската фантастика „Затура: Космическо приключение“. Лентата разказва за двама вечно спорещи братя, които са изстреляни в космоса, докато играят на мистериозна игра. В това удивително приключение към тях се присъединява един изоставен астронавт. Целта на всички е да завършат играта, за да не останат завинаги пленници на космоса. Каква ще е развръзката, можете да разберете само в 14.50 ч по NOVA. 

Не пропускайте филмовите заглавия в събота следобед –  „Въздушният Бъд: Бейзболна лига" от 13.00 ч и  „Затура: Космическо приключение" от 14.50 ч. по NOVA.