Не пропускайте вълнуващия край на поредицата от 22.10 ч. по NOVA

Третата част на една от най-обичаните поредици в историята на киното отново е дело на доказания в жанра тандем между режисьора Робърт Земекис и Стивън Спилбърг в ролята на продуцент, които вплитат в лентата и елементи на уестърна.

Историята започва с Марти Макфлай, който получава 70-годишно писмо от приятеля си – изобретателя Док Браун, от което научава, че той се е върнал в света на Стария запад цял век назад. Естествено „грешката” няма как да бъде поправена без машина на времето, скрита в изоставена мина някъде край града. Още повече, че Марти разбира, че Док е починал и единственият начин да бъде „спасен” е, ако бъде предупреден за своята кончина.  

Междувременно Док, който се е влюбил в местна жена, осъзнава, че не може да се крие в миналото от проблемите, които е причинил със скоковете във времето в предишните две приключения, и иска да се върне в настоящето.  

Каква ще е развръзката и дали Марти ще успее да помогне на своя приятел, ще разберете, ако гледате „Завръщане в бъдещето III“ в 22.10 ч. по NOVA