Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

Битката за Европа – колко евродепутати ще изпратят от ГЕРБ в Брюксел, как ще се възстанови партията след скандалите и оставките и какви са сценариите за управлението след евровота? Говорят премиерът Бойко Борисов и първата в евролистата на ГЕРБ – Мария Габриел.

Кои партии ще спечелят места в европарламента  и кой ще е първи на изборите според последните данни на социолозите?

Били ли са задържани от полицията синът на Аня Пенчева -  Ангел Караньотов и приятелката му заради побой над бизнесмен на пътя. Каква е тяхната версия за случката?

Как лекари махнаха 50 кърлежа от главата на дете и защо има бум на ухапаните?

Как ще гласуват великобританците на изборите за Европейски парламент, които започват днес в Обединеното кралство?

Ще бъде ли разкрит убиецът в сериала „Дяволското гърло”? Какво да очакваме в големия финал на криминалната драма? Гостуват актьорите Владо Карамазов и Христо Петков.

На финала – кой може да бъде номиниран за тазгодишното издание на Националната младежка награда за проявени благородство и доблест?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 23 май, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.