Водещата на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2019, Поли Генова, които ще се излъчат тази вечер от 22.15 ч. по NOVA, гостува в „Събуди се” и разказа любопитни детайли около церемонията

Само месец след като стана майка Поли Генова е отново на сцената. В студиото на „Събуди се” тя разказва как се учи да балансира активния професионален живот с малкото човече, което вече е неразделна част от живота й.

Поли споделя, че й се е наложило да храни малкия си син Даниел в паузите между репетициите, в пловдивската зала „Колодрум”, където тя открива церемонията по награждаването със зашеметяващо спускане от тавана на залата. „ Ако искам нещата да се случат, трябва да се науча да жонглирам с тези две роли. Усещам, че имам такава потребност. Не е просто амбиция, знаех още в началото, че ще бъде трудно и сега се опитвам да съм търпелива”, споделя водещата Поли Генова.

БГ РАДИО представя: Победителите от Годишни Музикални Награди 2019

От понеделник Поли Генова тръгва на турне с Димо Стоянов от P.I.F,  Ненчо Балабанов и Хилда Казасян със спектакъла „Фалшив герой”, базиран на най-обичаните песни на Тодор Колев.  Наесен тя смята да зарадва феновете си с нова песен или нов албум.

Гледайте невероятното й представяне на сцената на церемонията по раздаване на Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2019 тази вечер в 22.15 ч. по NOVA.