NOVA e в Топ 6 на фаворитите в класацията „Любимите марки”

Днес стартира втори етап на единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”, в който потребителите ще могат да избират сред ТОП 6 марки във всяка категория. Близо 6000 души посочиха предпочитаните от тях брандове в първи етап от единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. Стартът на първия етап на инициативата беше на 10 юни и продължи до 16 юни. В този етап потребителите посочваха предпочитаната от тях марка от предварително селектираните 36 категории. Този кръг отличи Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли, съобразно потребителския вот. Класацията се провежда за 11-та поредна година. Гласуването се извършва он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu.

Във втори и в трети етап от гласуването потребителите трябва да посочат предпочитаните от тях марки в минимум 20 категории. Втори кръг ще продължи до 26 юни включително и цели да отсее ТОП 3 марките финалисти във всяка категория.

В категория „Уеб медии и сайтове“ Nova.bg, Dariknews.bg и Vesti.bg са номинирани за любими „Уеб медии и сайтове“, каналите NOVA, KINO NOVA, DIEMA и DIEMA FAMILY се състезават за награда в категорията „Телевизия“, а NOVA NEWS - за „Радио“. Всички те са част от портфолиото на Нова Броудкастинг груп.

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Третият последен кръг ще се проведе в периода 1 – 7 юли, в рамките на който ще станат известни брандовете - финалисти в 11-тото издание на класацията. ТОП 3 марките във всяка категория, както и техните бранд- и маркетинг мениджъри ще получат статуетка и сертификат за първо, второ и трето място за БРАНД мениджър на годината.

Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, е броят на подадените гласове. Гласуването във втори и трети кръг от класацията ще се потвърждава чрез линк, който всеки участник ще получи на електронната си поща, след предварителна регистрация. Непотвърдените гласове няма да се зачитат.

Може да подкрепите всички номинации на Нова Броудкастинг Груп он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu