Гледайте в неделя следобед от 16.00 ч.

Кандис Камерън Бър, известна с участието си в комедийния сериал "Пълна къща", отново влиза в ролята на любопитна библиотекарка с остър ум в премиерния филм „Мистериите на Аурора Тийгардън: Актрисата“. Аурора е вече добре позната на зрителите като отличен детектив в малкото градче, където живее. Новите мистериозни приключения на чаровната библиотекарка ще започнат днес от 16.00 ч. по NOVA.

В „Мистериите на Аурора Тийгардън: Актрисата“ снимачен екип от Холивуд пристига в Джорджия, за да създаде филм, базиран на книга, написана от бившия приятел на Аурора - Робин Крузо. Когато обаче главната актриса, която играе Аурора, е убита, на истинската й се налага да направи дълъг списък на заподозрените за престъплението.

Повечето от останалите актьори също се завръщат, а героинята на Кандис все още посещава необикновения клуб за убийства в библиотеката, където работи. Тя е повече от любопитна и няма да се предаде пред трудностите в разгадаването на новия мистериозен случай. Филмът е от 2018 г. и е режисиран от Мартин Ууд.

Аурора Тийгардън е измислен образ, създаден от авторката на бестселъри Шарлейн Харис в жанровете криминална литература и трилър. Детектив Тийгардън е главен герой на серия от дванадесет криминални романа, чиито телевизионни адаптации се излъчват и в ефира на NOVA. Ще успее ли Аурора да се справи с разплитането на убийството и този път?

Не пропускайте новите й приключения в премиерата на „Мистериите на Аурора Тийгардън: Актрисата“ днес от 16.00 ч.