Гледайте историческия екшън „Пълководци” днес от 22.50 ч. по NOVA

Звездите на азиатското кино Джет Ли, Анди Лау и Такеши Канеширо влизат в ожесточена битка срещу много силен противник в историческата драма „Пълководци” тази вечер от 22.50 ч. по NOVA. Историята е вдъхновена от истински събития, а лентата е един от най-награждаваните азиатски филми през последните години. Жанрът е смесица от историческа драма, фентъзи и кунг фу, така че филмът задоволява широка гама от зрителски вкусове. И това се оказва рецептата за неговия успех.

По време на въстанието на тайпините срещу династията Цин през 1860 година генерал Панг влиза в братство на бандити и престъпници, водено от Ер Ху и Ву Янг, за да се справи с бунтовниците. Тримата дават обет помежду си и се заклеват да бъдат кръвни братя до живот, но това бързо се променя, когато в техните отношения се намесват дворцовите аристократи и те биват оплетени в задкулисни политически игри.

Може ли едно приятелство да устои на алчността и властолюбието? Ще победи ли смелостта и справедливостта, или дворцовите интриги са по-силни? Ще разберем в историческата драма „Пълководци” тази вечер от 22.50 ч. по NOVA.