Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер в "Черешката на тортата" ще си припомним кулинарното представяне на актрисата Марина Кискинова, която ще ни пренесе в атмосферата на романтичен Париж. Марина ще покаже мултиталантливата си натура като домакиня и ще изненада своите гости - Илиян, Маги Бадер, DARA и Константин Трендафилов с артистична френска вечеря.

Менюто ще бъде вдъхновено от скорошното пътуване на актрисата до френската столица, а в готвенето Марина ще подходи с френска кулинарна прецизност, като няма да скрие, че отдавна е мечтала да участва в “Черешката на тортата”. Тематичният  избор за вечерта се съчетава идеално с поставената от шеф Манчев задача – да се приготвят ястия с афродизиаци, защото едва ли има човек, който да не свързва Париж, френската кухня и любовта. Желанието да се представи перфектно обаче ще доведе до драматични ситуации, подсилени и от “шегите” на готварската техника, които домакинята ще се опита да отиграе с актьорска хладнокръвност и помощта на нейния принц.

Гостите ще бъдат уморени, но ще се включат геройски в “бъркането” на вечерята, което ще прелее в пикантни игри с френска фриволност и размяна на целувки. Изненадата на домакинята ще ги разтопи, а в края на вечерта шеф Манчев ще връчи седмичната награда на шоуто.

Кои са афродизиаците, на които ще заложи Марина в своите ястия? И кой ще стане “Най-добър домакин” тази седмица? Гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.