Не пропускайте щедрото шоу тази събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Яна Маринова потеглят към Пазарджик в предаването тази събота, 3 август, от 19.30 ч. по NOVA. Поредната среща от лятното турне „По следите на късмета“ ще се състои на центъра на града. Няколко щастливци ще разкажат за тайната на успеха и как харчат големите печалби.

Сред тях са милионерите Кемал Читаков от Сърница, който спечели 1 000 000 лева от билет „Мега Кеш кръстословици“ и Димитър Миярев от Брацигово с печалба в същия размер, но от билет „Златните пирамиди за милиони“.

Турнето ще премине също през Севлиево, Плевен и София, където ще гостува  на няколко победители в игрите „На крачка от късмета“, „Сейфове“ и „МЕГА ДЖАКПОТ“. Какво е чувството да си спечелиш чисто нов автомобил, ще разберем от севлиевеца Иван Къжелов. Похарчила ли е утроените 42 000 лева от сейфовете ще разкаже Диана Тимофеева от Плевен. Латинка Найденова от София ще сподели как е прекарала на екскурзията в Париж, както и за какво използва печалбата от 25 000 от „МЕГА ДЖАКПОТ“.

Билетите и игрите на Национална лотария донесоха вълнуващи емоции и печалби на поредните щастливци. Не пропускайте да видите кои са те в шоуто тази вечер от 19.30 часа по NOVA.