Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Яна Маринова отпътуваха за Пазарджик в предаването на 3 август по NOVA. Поредната среща от лятното турне „По следите на късмета“ се състоя на центъра на града. Няколко щастливци разказаха как харчат големите печалби.

 „Животът се развива добре. Купих си два декара земя с виличка“, каза Кемал Читаков от Сърница, който спечели 1 000 000 лева от билет „Мега Кеш Kръстословици“. Запланувал е да построи още две вили в имота си, както и да отиде на почивки в Турция и Испания. 

Димитър Миярев от Брацигово, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони“ разказа, че харчи за екскурзии. Купил си е и нова кола. „След печалбата се живее много по-добре“, призна той.

Николай Мизов от Белово, който забогатя с 500 000 лева от билет „Диамантена 7“, също беше на срещата. Част от парите късметлията е инвестирал в ремонт на покрива и външна изолация на къщата си. „Ако не бях спечелил, щеше да ми коства по-дълго време“, каза той .

Андрей Делиев от Ракитово не е харчил своите 200 000 лева от билет „Американско бинго за милиони“. „С печалбата знаеш, че имаш нещо зад гърба си, някаква помощ“, каза той и добави, че с част от сумата ще помогне на дъщерите си.

Турнето премина също през Севлиево, Плевен и София. Севлиевецът Иван Къжелов, който стана горд собственик на автомобил от играта „На крачка от късмета“ сподели, че се чувства страхотно. „Ако не беше Националната лотария нямаше да мога да си позволя да карам нов автомобил“, призна той.

„Участието ми в предаването е невероятен късмет“, радва се Диана Тимофеева от Плевен, която утрои печалбата си в играта „Сейфове“ и грабна 42 000 лева. С печалбата за първи път ще отиде на почивка в чужбина и ще преобрази апартамента си с голям ремонт.

„Ще запомня това преживяване, беше наистина като в приказка“, каза Латинка Найденова за участието си в шоуто. Тя спечели 25 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Париж от „МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлийката ще сподели печалбата със семейството си.

Не пропускайте емоционалните истории за късмета и другата събота от 19.30 часа по NOVA.