Актьорът се опитва да заздрави връзката помежду им

Близо три години след раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит все още се опитва да стопли отношенията си с най-големия си син – Мадокс, предаде БГНЕС.

СТИЛЪТ НА ДЖОЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ (ГАЛЕРИЯ)

Шумният развод на Пит и Джоли нанесе сериозни щети. След раздялата на двойката, източник заяви пред „Us Weekly“, че 55-годишният актьор все още се бори да има мирни отношения с Мадокс. През септември 2016 г., когато между Бранджелина избухна спор в частния самолет, който ги върна с децата им в САЩ след престой във Франция, най-големият син се намеси между тях, за да защити майка си. Според слухове след случилото се отношенията между Брад и Мадокс са значително напрегнати. И нищо не се е променило оттогава.

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Анджелина Джоли - една холивудска икона на 44 (ГАЛЕРИЯ)

Преди няколко месеца източникът сподели, че Мадокс е отказал да прекара Коледа с Брад Пит.

Той бе осиновен през 2002 г. в Камбоджа от Анджелина Джоли. Четири години по-късно, в началото на любовната му връзка с 44-годишната актриса, Брад Пит започна процедура по осиновяването му. След това пристигнаха Захара (на 14 години, осиновена през 2005 г.) и Пакс (осиновен през 2007 г.). След това се появиха на бял свят и трите им биологични деца - Шайло (на 13 години) и близнаци Нокс и Вивиен (на 11 години).

Брад Пит разпространи интимни снимки на Анджелина (ГАЛЕРИЯ)

Снимка: Getty images

Ако не е близък с баща си, Мадокс във всеки случай е много горд да прекарва време с майка си. В сряда двамата бяха забелязани в престижния сеулски университет Йонсей.

Снимка: Getty images

Мадокс всъщност избра да учи биохимия в Южна Корея и беше придружена от Джоли. "Опитвам се да не плача", написа силно емоционално актрисата във видео, публикувано в Instagram.

ЛЮБОВ ОТ МИНАЛОТО: Джоли и Пит, когато още бяха Бранджелина (ГАЛЕРИЯ)

Анджелина Джоли с шестте си деца на светско събитие (СНИМКИ)

Брад Пит се появи на партито за 50-ия юбилей на Дженифър Анистън (ВИДЕО+СНИМКИ)

Из семейните албуми на най-големите звезди в света (ГАЛЕРИЯ)