Гледайте началото на вълнуващата поредица днес от 16.00 ч.

Вълнуващ филмов следобед предстои за цялото семейство с премиерата на първа част от увлекателната телевизионна поредица „Изпечено убийство“. Историята ще срещне зрителите с жителите на малко градче, което на пръв поглед изглежда отегчително нормално, но погледнато отблизо се разкриват дълбоко пазени тайни и неразгадани мистерии. Началото на премиерната филмова поредица е днес от 16.00 ч. по NOVA

„Изпеченo убийствo: Мистерия с шоколадов чипс“ ни запознава с главната героиня Хана Суенсън, иновативна сладкарка, която е въвлечена в тежък криминален случай. Именно сладкарницата на Хана  е мястото, където хората се събират и споделят своите тайни, които обаче никога не остават скрити за дълго време. След като намира своя добър приятел и доставчик мъртъв на алеята зад магазина си, идиличният свят на Хана се преобръща с краката нагоре.

„Изпечено убийство“ е американска/канадска филмова адаптация, базирана на уютните мистериозни романи, написани от американската писателка Джоан Флуке. Вълнуващият разказ се концентрира върху находчивата пекарка Хана Суенсън, изиграна от актрисата Алисън Суийни, и верният й спътник детектив Майк Кингстън, в чиято роля е чаровният актьор Камерън Матисън. Действието се развива в несъществуващо малко градче в щата Минесота, САЩ.

Не пропускайте развръзката на мистериозния случай в премиерата на филма „Изпеченo убийствo: Мистерия с шоколадов чипс“ този следобед от 16.00 ч. по NOVA.