„Не мисля за балотаж, боря се да стигна до него”, коментира той

„Влизам в тази битка за да стана кмет и да изпълня програмата на ВМРО. Ако бъда избран има кой да ме замести в ЕП”. Това заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” кандидатът за кмет на столицата Ангел Джамбазки.

Той допълни, че основните му приоритети в управленската програма са обществен ред и сигурност, включващо премахване на незаконни ромски катуни и неправилното паркиране. След това – чистотата на въздуха, отварянето на въздуха и свързването на кварталите с центъра. „Трябва да има някакъв ред в града”, категоричен е Джамбазки. Според  него колите от центъра трябва да бъдат изтласкани в периферията, а за кварталите са необходими многоетажни паркинги.

В БИТКАТА ЗА СОФИЯ: Четирима кандидат-кметове отговарят на четири въпроса

Кандидатът за кмет на ВМРО обяви и кои са неговите опоненти. „На мен опонентът ми е джендър пропагандата в града. Опонент са ми тези, които не смеят да се противопоставят на т.нар. паради. Опонент са ми тези, които не искат да възстановят историческата справедливост в града. Има два паметника, които са много ясен рефер за това кой къде е в ляво и в дясно”, коментира той и допълни, че трябва да се премахнат паметниците на американските летци и на съветската армия.

 „Не мисля за балотаж, боря се да стигна до него”, заключи Ангел Джамбазки.

Целия разговор гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.