Не пропускайте предаването тази събота от 19:30 часа по NOVA.

Водещата Рая Пакова се завръща в щедрото шоу Национална лотария на 23 ноември, събота, от 19.30 часа по NOVA. След няколко месеца отсъствие по майчинство, тя отново ще раздава печалби на големите късметлии заедно със Захари Бахаров.

„Чувствам се отлично и съм готова да нося много късмет на всички, които ще имат удоволствието да стъпят на щедрата сцена на Национална лотария“, каза Рая.

Тази събота любимите водещи ще посрещнат десетима участници, които ще имат шанс да играят за печалби за над 2 500 000 лева. Зрителите ще станат свидетели на оспорвани игри, изпълнени с много емоции, забавление и адреналин.

Захари ще връчи ключовете за нов автомобил на пореден късметлия в играта „На крачка от късмета”. Сейфовете на Национална лотария ще осигурят печалби и много добро настроение на двама щастливци. Големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ” пък ще има шанс да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 400 000 лева.

Зрителите ще се срещнат с нова група от щастливци, спечелили от любимите си билети и игри. Къде паднаха поредните големи печалби не пропускайте да разберете тази събота от 19:30 часа по NOVA.