„Ще си карам автомобила с желание“, каза победителката Щилияна Ангелова

Още една щастливка от късметлийския град Ямбол се сдоби с печалба от Национална лотария. Щилияна Ангелова победи в играта „На крачка от късмета“ в шоуто на 23 ноември по NOVA и така стана собственик на чисто новия автомобил Fiat Tipo, паркиран в студиото.

Щилияна е на 38 години. Често пробва късмета си и се забавлява с най-новите билети. „Благодаря много. Чувствам се уникално, изобщо не очаквах. Ще си карам автомобила с желание“, каза развълнуваната победителка. Щилияна извървя пътя до печалбата благодарение на монети с номера 9, 6 и 12, а след това Захари Бахаров ѝ връчи ключовете.

Георги Димитров от Стамболийски е големият късметлия, който победи в играта „Сейфове“. Той игра уверено и утрои печалбата си, а сега му предстои да харчи сума от 36 000 лева. „Ще помогна на децата си и ще отида на екскурзия“, каза щастливецът Георги. Той е на 63 години. Работи като заварчик-монтажник. В студиото го придружаваха неговата съпруга и дъщеря им.

Изабел Ризова от Кюстендил стана финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Привилегията да играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева ѝ осигури най-голямото изтеглено число 39, с което победи конкуренцията.

Изабел е на 20 години и е треньор по карате. В студиото беше със своя приятел, майка си и дядо си. Тя игра много смело и си тръгна с 20 000 лева и 5-дневна почивка за двама във Виена, която спечели като бонус печалба. С нейният придружител ще могат да се насладят на увеселителния парк Пратер, ще се разходят до величествения дворец Шьонбрун и ще усетят магията на класическата музика. „Страхотно. Не съм била във Виена и много искам да я посетя“, каза късметлийката.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19:30 часа по NOVA.