Гледайте „Снежен блян“ от 12.30 ч. и „Нашата коледна песен“ от 14.15 ч.

Предстоят вълнуващи часове за всички пред малкия екран със следващите две очарователни филмови истории. В неделния следобед любителите на жанра ще могат да се потопят в романтичните приключения на премиерните филми „Снежен блян“ от 12.30 ч. и „Нашата коледна песен“ от 14.15 ч. по NOVA.

Сюжетът на първата лента се върти около бившата професионална скиорка Кат, която става треньор на Анна и постепенно се сближава с овдовелия й баща Тай. След лошо падане Анна се разколебава от предстоящото състезание и планира да се прибере у дома заедно сбаща си.

В същото време Кат е напът да загуби любовта си и треньорското място  страст, която току-що е преоткрила. Кат, Тай и Анна трябва да осъзнаят страховете си и да се преборят с тях, ако наистина искат да продължат напред. 

Втората приказна лента „Нашата коледна песен“ от 14.15 ч. ще срещне зрителите с поп звездата Аделайн, на която й е дошло до гуша шумния живот и контрола на нейния мениджър. Затова решава да избяга и да се почувства свободна. Тя обаче се оказва съвсем сама, мръзнеща от студ, без пари и без никакъв план. Семейство от уютното градче се прибира и й показва истинското значение на семейните празници. Големият син Дилън я разпознава и решава да разпространи нейни снимки, за да спечели пари. Това, което обаче той пропуска е, че съвсем скоро между тях ще се зароди силно привличане. 

Не пропускайте по NOVA вълнуващите премиерни филми „Снежен блян“ от 12.30 ч.  и „Снежен блян“ от 14.15 ч.