Гледайте семейната комедия „101 далматинци“ от 12.50 ч. и премиерата на романтичната лента „В ритъма на мечтите“ от 14.50 ч. по NOVA.

Любимата приключенска история на малки и големи от всички поколения оживява в семейната комедия „101 далматинци” тази събота от 12.50 ч. по NOVA. Лентата е екранизация по едноименния световен бестселър на Доди Смит, а в главните роли зрителите ще видят Глен Клоуз, Джеф Даниълс, Джоли Ричардсън, Джоан Плоурайт, Хю Лори, Тим Макинърни и Марк Уилямс.

Филмът разказва за Роджър и Анита, в чиито малък лондонски апартамент на се ражда цяла гвардия от 15 сладки далматинчета. Идиличната картинка е помрачена, когато Круела Де Вил (Глен Клоуз), любителката на петнисти кожи, разбира за новите членове на семейството. Следват безброй комични ситуации с малките кутренца и похитителите им.

Забавният кино следобед продължава с премиерата на романтичната лента „В ритъма на мечтите“ от 14.50 ч. по NOVA, която разказва вълнуващата съдбовна среща на двама души, пленени от магията на музиката.

Докато свири в нюйоркското метро, хип хоп цигуларят Джони забелязва привлекателната танцьорка Руби. Между тях прехвърчат искри и много скоро двамата намират общ език в танца, подготвяйки се за състезание, което може да промени целия им живот. 

Не пропускайте развръзките в семейната комедия „101 далматинци“ от 12.50 и премиерата на романтичната лента „В ритъма на мечтите“ от 14.50 ч. по NOVA.