Гледайте „Привидения в замъка” от 12.30 ч., „Треска по Замръзналото кралство” от 14.20 ч., премиерният семеен филм „Коледа и Лешникотрошачката” от 14.30 ч. и „Бурлеска” от 16.20 ч.

Забавленията в празничния ден продължават с комедията „Привидения в замъка” от 12.30 ч. по NOVA. Във филма на Роб Минкоф зрителите ще се насладят на играта на Еди Мърфи, Терънс Стамп и Натали Паркър.

„Привидения в замъка” разказва за отдаден на работата си брокер на недвижими имоти. Той работи заедно с жена си, но е по-отдаден на бизнеса, отколкото на семейството си. Като опит да навакса пропуснатото, той се съгласява на специален уикенд със съпругата и двете си деца. Но мистериозно обаждане от нов клиент ще обърка всички планове. Какви изненади може да се крият в един замък?

Време за най-малките следват точно в 14.20 ч. с “Треска по Замръзналото кралство“, която разкрива как една кралска настинка може да промени изцяло и най-сериозните планове. Ще успее ли Елза да подготви изненада за всички в Арендел и да организира един вълшебен рожден ден?

Празничните изненади продължават с премиерния филм „Коледа и Лешникотрошачката” от 14.30 ч. Талантлива балерина Лили, чиято кариера е прекъсната поради семейна трагедия, среща отново балетиста, който е обичала преди цели 8 години. Сега двамата трябва отново да се обединят в работата си, за да спасят балетния спектакъл „Лешникотрошачката“.  Дали това няма да постави началото на една красива любов?

Празничната програма продължава с „Бурлеска” с Шер и Кристина Агилера от 16.20 ч. по NOVA. Как една жена ще се превърне в легенда в хитовата лента на режисьора Стийв Антин? Филмът е пищно музикално удоволствие, а главните роли са поверени на поп иконите Шер и Кристина Агилера, партнират им Алън Къминг, Кристен Бел, Питър Галахър.

Зрителите ще видят Агилера като Али Роуз – красиво момиче от провинцията, което попада в космополитния Лос Анджелис. Съдбата я отвежда в кабаретен клуб, ръководен от бившата танцьорка Тес, чиято роля изпълнява Шер. Някога клубът е кипял от живот и клиентите са се редели на опашка за вход, но сега Тес изпитва сериозни финансови затруднения. Дали новоназначената сервитьорка Али Роуз няма да възвърне славата на клуба? 

Не пропускайте да се забавлявате с „Привидения в замъка” от 12.30 ч. и „Треска по Замръзналото кралство” от 14.20 ч., премиерният филм „Коледа и Лешникотрошачката” от 14.30 ч. и „Бурлеска” от 16.20 ч. по NOVA.