Гледайте премиерния романтичен филм „Мис Коледа” от 14.30 ч. и комедията „Капан за родители” от 16.20 ч.

Доброто настроение в празничния ден продължава с премиерния романтичния филм „Мис Коледа” от 14.30 ч. по NOVA.  Холи винаги намира най-красивото коледно дърво за града, но този път всичко се проваля. В търсене на чудото, тя открива идеалното дърво в Уисконсин, където междувременно се запознава със симпатичния Сам. Ще се окаже ли, че най-голямото чудо на Коледа е любовта?

Празничните изненади продължават с комедията „Капан за родители” от 16.20 ч. по NOVA. Линдзи Лоуън се “клонира” в роля на близначки, за да събере майка си и баща си. Филмът, превърнал се в класика, е базиран на любимата на няколко поколения книга на Ерих Кестнер “Двойната Лотхен” и е римейк на оригиналния филм от 1961-а с участието на Хейли Милс.  

“Капан за родители”  разказва историята на двама разведени родители (Денис Куейд и Наташа Ричардсън), които се споразумяват всеки от тях да вземе попечителство над една от дъщерите им близначки. Години по-късно момичетата - Холи и Ани, в чиито роли влиза  Линдзи Лоуън, се срещат в летен лагер. Мечтаейки за щастливото семейството, което са имали, те си разменят местата с надеждата, че ще възпламенят отново любовта между родителите си и ще съберат всички заедно. Дали планът им ще проработи и ще успеят ли да съберат отново семейството?

Не пропускайте развръзката в премиерния романтичен филм „Мис Коледа” от 14.30 ч. и комедията  „Капан за родители” от 16.20 ч.