Гледайте Глен Клоуз в “102 далматинци” от 12.50 ч. и премиерата на семейната комедия „Патрик” от 14.50 ч.

Съботния кино следобед  започва с Глен Клоуз, която ще влезе в ролята на известния злодей Круела де Вил в комедията "102 далматинци" от 12.50 ч. по NOVA. Филмът е продължение на хитовата лента от 1996 година - “101 далматинци”, и проследява съдбата на героите след историята, разказана в първата част. Круела ще бъде освободена от затвора след проведена терапия. Тя ще бъде нов човек, който никога няма да погледне кожа и ще се посвети на кучетата и благородните каузи. Дали обаче биенето на Биг Бен няма да отключи старите ѝ желания и тя отново да започне да крои планове за идеалното далматинско палто?

Забавните емоции продължават с премиерния семеен филм „ Патрик” от 14.50 ч. по NOVA. В главните роли зрителите ще видят Том Бенет, Ед Скрейн и Дженифър Саундърс, а режисьор на лентата е Манди Флетчър.

Сара Франсис е млада жена, чийто живот е малка каша. Последното нещо, от което се нуждае, е да се грижи за някой, който хърка и яде от боклука! Харесва ли й  или не, тя получава като наследство от баба си едно ужасно разглезено куче. Запознайте се с мопса Патрик. Новият четирикрак другар на Сара е магнит за неприятности и предизвиква хаос във всички аспекти от живота на новата си стопанка. Дали Патрик ще преобърне изцяло живота на Сара?

Не пропускайте развръзката в семейната комедия “102 далматинци” днес от 12.50 ч. и премиерата на семейната комедия „Патрик” от 14.50 ч. по NOVA