Гледайте приключенската лента тази вечер от 20.00 ч.

Италианската звезда Раул Бова и номинираната за “Златен глобус” актриса Ана Фрийл се впускате в опасни мисии в приключенския филм “Пазителите на съкровището” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата на номинирания за “Еми” режисьор Ян Макдоналд разказва за опасни конспирации и тайни организации, свързани с един от големите библейски митове, който неведнъж е вдъхновявал писатели и кинотворци.

“Пазителите на съкровището” разказва историята на археоложката Виктория Картър (Ана Фрийл), която открива древен свитък, погребан в античен храм по време на разкопки в далечната йорданска пустиня. В него е кодирано местоположението на отдавна изгубения печат на Соломон, който според легендата е даден на царя на Израил от самия Бог. Находката е издирвана и от отчуждения баща на Виктория, известния археолог Теди Картър. В същото време, красивият и мрачен Анджело (Раул Бова), член на тайна организация от Ватикана, получава заповед да разбере повече за разкопките и да вземе находката...

Как ще завърши надпреварата за печата на Соломон? Не пропускайте развръзката във филма “Пазителите на съкровището” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.