Гледайте „Бевърли Хилс Чихуахуа 2” от 13.00 ч. и „Вихърът на танца“ от 14.50 ч. по NOVA

От 13.00 ч. известните домашни любимци Папи и Клоуи ще се сблъскат със серия от предизвикателства, сред които справянето с отговорностите на родителството в комедията „Бевърли Хилс Чихуахуа 2”. Във втората част на поредицата, на младоженците Папи и Клоуи, както и на техните малки игриви кученца им предстоят куп нови приключения. Когато техните собственици изпадат в беда, никой не може да им попречи да се втурнат на помощ, защото в добри и в лоши времена семейството винаги е заедно.

От 14.50 ч. Денис Куейд ще предизвика недоволството на тийнейджърите в малко американско градче, като забрани дискотеките и младежките купони в комедията „Вихърът на танца”. 

Лентата  „Вихърът на танца”  описва вечната борба между невинното удоволствие и строгия морал, когато градското момче Рен Маккормък (Кевин Бейкън) се озовава в консервативно градче в Средния Запад.

Тук танците, а следователно и всяко младежко забавление, са забранени. Но Рен, заедно с най-добрия си приятел Уилърд (Крис Пен) и пасторската дъщеря (Лори Сингъл), ще се разбунтува срещу забраните. Дали обаче техният бунт ще успее?

Не пропускайте „Бевърли Хилс Чихуахуа 2” от 13.00 ч. и „Вихърът на танца“ от 14.50 ч. по NOVA