Гледайте семейния филм „Музата на артиста“ от 12.30 ч. и „Принцът от мечтите“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Изпълнен с емоции следобед предстои за зрителите тази неделя по NOVA. Звездата от сериалите "Клюкарката" и "Истински детектив" Брий Уилямсън ще се изправи пред труден избор в семейния филм "Музата на артиста" от 12.30 ч. По NOVA.

Брий влиза в ролята на Ейприл – известен моден фотограф, която се връща в родния си град по молба на свой приятел. Там тя се оказва заобиколена от незабравими спомени и любими хора, но много скоро се налага да избере между своята успешна кариера и любовта на живота си. 

Какъв ще бъде изборът на Ейприл?

Киномаратонът тази неделя продължава в 14.15 ч. със звездата от хитовия сериал на Алън Соркин „Нюзрум” Меган Парк и популярният актьор от поредиците „Антураж” и „Деграси: Следвашо поколение” Джонатан Келц в романтиката „Принцът от мечтите“.

Меган Парк влиза в ролята на Сузана, която с удоволствие приема помощта на красивия непознат Нейт, докато работи в магазина на родителите си в малкия град Джорджия. Когато искрите на любовта между двамата започват да се разпалват, ненадейно в пресата се появява тяхна обща снимка. Сузана е шокирана от последиците, които има този кадър. Нейт спешно е извикан от майка си да се завърне у дома за…коронацията му като крал на Камбрия.

Не пропускайте развръзките в семейния филм „Музата на артиста“ от 12.30 ч. и „Принцът от мечтите“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.