Щастливката участва за четвърти път в шоуто Национална лотария

Голямата късметлийка Анелия Павлова от село Барутин доказа за пореден път, че няма пречки пред силата на късмета. Тя участва за четвърти път в шоуто Национална лотария на 4 януари по NOVA. Щастливката извоюва победата в играта „Сейфове“, утрои печалбата си и грабна 66 000 лева. На сцената на късмета я доведе билет „Диамантена 7“.

Анелия се изправи пред сейфовете заедно със Симона Стоянова от село Зверино. Симона отпадна от играта и си тръгна с 4500 лева, а Анелия получи шанс да утрои своята печалба от 22 000 лева със златните сейфове.

Още с първия си избор на сейф късметлийката уцели утрояване. След това попадна на „Х“, но без никакво колебание рискува и отвори сейфа, в който се криеше втория символ за утрояване. Участничката за пореден път доказа, че е родена с късмет. Тя започна новата 2020 година с печалба от 66 000 лева от Национална лотария и заяви, че ще продължи да играе.

При първото ѝ участие през 2014 г. Анелия си тръгна с утешителна печалба от 500 лева. Година по-късно успя да спечели автомобила от играта „На крачка от късмета“. През 2018 г. късметът отново я доведе в шоуто, като тогава грабна 20 000 лева и All inclusive почивка за двама на Малдивите.

Николай Драгостинов от София ще шофира чисто нов автомобил, след като победи в играта „На крачка от късмета“. „Чувствам се супер. Това е първото нещо, което печеля през живота си“, каза с усмивка щастливецът.

Първият късметлия за новата година, който получи шанс да играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева, e Златка Тодорова от Хасково. С „Колелото на късмета“ тя определи точния размер на печалбата, а това беше сумата от 200 000 лева.

Златка е семейна. В шоуто беше със своя син и приятелката му. Късметлийката си спечели 15 000 лева, които ще похарчи за сватбата на сина си и обучението на дъщеря си.

Не пропускайте щедрото шоуто и следващата събота от 19:30 часа по NOVA.