Гледайте „Покана за приятелство” от 12.30 ч. и „Смела любов” от 14.15 ч.

Ерин Краков, звезда от сериалите „Пътеводна светлина” и „Касъл”, и Райън Макпартлин, познат от хитовата поредица „Чък”, ще попаднат в романтична комедия „Покана за приятелство” днес от 12.30 ч. по NOVA.

Ерин Краков влиза в ролята на безнадеждно романтичната Саманта, която смята, че най-после е срещнала мъжа на  мечтите си – известния фотограф  Хий Медсън (Райън Макпартлин). Двамата се запознават онлайн и дълго поддържат комуникация, докато един ден нейният интернет обожател я кани на арт шоу в родния си град. Когато пристига, Саманта разбира, че всъщност поканата е отправена от сина на фотографа с надеждата най-после да открие съпруга за своя баща. Дали Саманта ще се възползва от „безнадежната” ситуация и това ли ще се окаже мъжът-мечта за нея?

Смелост в любовта ще бъде необходима и на самотната майка Лизи Бауман, която се старае да не смесва личния с професионалния си живот, в романтичната драма „Смела любов” от  14.15 ч по NOVA. Но съдбата има други планове за Лизи. Чаровната самотна майка среща в болницата, в която работи като администратор, много симпатичен вдовец, който има красив син, пилот на медицинския хеликоптер в същата болница. Ще преодолее ли Лизи задръжките си и ще се спусне ли смело в любовта?

Не пропускайте развръзката в „Покана за приятелство” от 12.30 ч. и „Смела любов” от  14.15 ч. по NOVA.