Гледайте романтичната комедия “Моята мечтана роля” от 12.30 ч. и романтичната драма "Да спечелиш любовта" от 14.15 ч. днес по NOVA

Романтичен кино следобед с една история за житейските обрати и любовта с “Моята мечтана роля” от 12.30 ч. по NOVA. Звездата от сериала “Грозната Бети” Ерик Мабиус ще трябва да избира между кариерата и любовта. Той влиза в ролята на Уейн - напорист актьор, който започва работа като преподавател в местна гимназия, за да свърже двата края. Постепенно обаче започва да се влюбва както в работата си, така и в една от учителките (Вирджиния Уилямс). В един момент целият му театрален талант е посветен на това да мотивира учениците да осъществят голям училищен проект. Но заместник-директорката ревнува от обекта на неговите чувства и решава да саботира работата и личния му живот. Това изправя младия преподавател пред едно от най-трудните решения в живота му, когато получава предложение за мечтаната си роля. Дали Ерик ще изостави работата в училището и ще последва мечтата си? Или съдбата и любовта имат други планове за него?

Киномаратонът продължава от 14.15 ч. с романтичната драма "Да спечелиш любовта" по NOVA . Клара и Алекс, които отскоро са самотни родители с напълно различно виждане за възпитанието на децата си, се срещат. Алекс иска компанията му да заснеме реклама в училището на децата, но Клара е против това. С течение на времето обаче между двамата започват да прехвърчат любовни искри. Дали бизнесът на Алекс ще застане помежду им? Или чувствата му към Клара са по-силни от всичко?

Не  пропускайте развръзките в романтичната комедия “Моята мечтана роля” от 12.30 ч. и романтичната драма "Да спечелиш любовта" от 14.15 ч. днес по NOVA.