Гледайте „Сродна душа“ от 12.30 ч. и премиерния "Моят таен любим" от 14.15 ч. на 9 февруари по NOVA

Вълшебно телевизионно изживяване предстои в неделния следобед с филмите по NOVA. Романтичните заглавия ще поднесат приятни емоции на цялото семейство с очарователните романтични истории на новите герои. Вълнуващата програма започва с филма „Сродна душа“ от 12.30 ч. и ще продължи със забавната лента от 14.15 ч. „Моят таен любим“ – премиера за българския ефир.

В първия разказ главната героиня Катерина работи като адвокат по бракоразводни дела. Ненадейно тя научава, че съдбата й е отредила да прекара живота си с мъж на име Майкъл. Катерина се впуска в издирване на своята предполагаема половинка. Но дали точно Майкъл е нейната сродна душа? Любовта не винаги идва лесно, а понякога е просто пред очите ни.

Сюжетът на премиерата на „Моят таен любим“ се върти около  Клои Грандж, генералален мениджър в престижен ресторант в Портланд, която се връща у дома си в Орегон за седмица, за да разбере, че  баща й е решил да се пенсионира. Тъй като Клои има собствена кариера, той има и намерение да продаде семейната винарна, като най-вероятният кандидат е един от масовите производители на вино в лицето на чаровния Сет.

Не пропускайте днес по NOVA филмите „Сродна душа“ и премиерата на „Моят таен любим“.