Гледайте тази вечер от 20.00 ч.

Тази вечер от 20.00 ч. Лора Дърн и Лиъм Нийсън ще се изправят срещу немислимото в премиерата за българския ефир филм „Студено отмъщение“. Надъхващата екшън-драма от миналата година поставя двамата главни герои пред непростима загуба, която отключва неподозирани способности у един иначе нормален човек.

Звездата от „Твърде лично“ и „Списъкът на Шиндлер“ този път влиза в ролята на шофьор на снегорин в малко планинско градче, който води спокоен семеен живот заедно с любящата си съпруга (Лора Дърн). След като синът му е убит от членове на наркобанда, той решава на всяка цена да отмъсти за смъртта му. Виновниците започват да изчезват един по един, докато не бъде открит истинският отговорник за ужасното деяние – опасният наркодилър Викинг (Том Бейтман).

Филмът е римейк на „По реда на изчезване“ от 2014. Заснет е през 2017, но е пуснат за разпространение чак през 2019. Лиъм Нийсън от своя страна прави заявление, че това е последният „екшън герой“, в който се превъплъщава. Негови екранни партньори в този зрелищен филм са носителката на „Оскар“ Лора Дърн, Том Бейтман, Майкъл Еклунд и Брадли Страйкър. Любопитен факт е, че и двете ленти са режисирани от Ханс Петер Моланд.

Не пропускайте да видите края на това диво и непредвидимо преследване в премиерата на филма „Студено отмъщение“ – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA