Той ще управлява най-стария жив град в Европа

След 20 години в журналистическата професия, седем от които в NOVA, водещият Богомил Грозев се разделя със зрителите на медията. Той ще поеме управлението на най-стария жив град в Европа като директор на общинския институт „Старинен Пловдив“.  Това обяви Богомил Грозев в сутрешния блок „Здравей, България“.

„Дълго обмисляна и обсъждана промяна е това за мен. Да се разделя с екипа на NOVA e много трудно и тежко решение. Благодаря за разбирането и подкрепата на собствениците на Нова Броудкастинг Груп и управителя на компанията Ива Стоянова. Няма как да не ми липсва работата тук, но се надявам, че новото предизвикателство е за добро“, сподели Богомил Грозев.

На новата позиция той ще отговаря за опазването и закрилата на движимите и недвижимите културни ценности на Старинен Пловдив, както и за дейностите по популяризиране на българското духовно и културно-историческо наследство.

„Боги е професионалист и колега, който много ще ни липсва. Новата му позиция е гордост и за нас, защото това, че лице на NOVA ще управлява най-стария жив град в Европа, отново доказва качеството и потенциала на екипа ни. От сърце желаем успех на Боги, който със сигурност ще има подкрепата ни за всички прекрасни инициативи, които е амбициран да реализира“ – заяви Ива Стоянова, управител на Нова Броудкастинг Груп.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Богомил Грозев за професионалната журналистическа работа и му пожелава успех в новото начинание!