Популярният изпълнител гостува в студиото на „Здравей, България“, за да разкаже повече за участието си в новия сезон на „Като две капки вода“

„Смятам, че „Като две капки вода“ е уникално предаване и ще се радвам да бъда част от това шоу през новия сезон. Хората ще имат възможност да чуят отново как пея на английски. След хита „Издислав“, предстои и продължението – „Десислав“, шегува се Фики.

Димитър Маринов заменя Холивуд с „Като две капки вода“

„Учил съм в музикалното училище „Любомир Пипков“ в София. Завършил съм „Поп и джаз пеене“ и колкото и странно да звучи на хората, които не ме познават толкова отблизо, аз слушам много различна музика – харесвам Павароти, Лайнъл Ричи, Майкъл Болтън. Това са имена, от които винаги съм се учил. Първото ми изпълнение в „Като две капки вода“ ще бъде на любим мой артист, но ще бъде голяма изненада“, допълва той.

„Женските образи ме притесняват. Ако ми се падне Шакира или Риана, не знам дали ще успея да се справя. Това ще е голямото предизвикателство за мен в шоуто. Бих се радвал ако имам късмета да изпълня песен на Лайнъл Ричи или Том Джоунс.“

„Като две капки вода“ – какви изненади очакват зрителите?

„Знам турски език, но с времето езикът се забравя, особено като не се говори много. Баща ми е голям фен на гръцката музика и владее много добре този стил на пеене. Без да знае и думичка на гръцки, той го изговаря много добре заради добрия си слух“, разказва Фики.

„Моята популярност се дължи на това, че вече шеста година се радвам на голям успех като изпълнител благодарение на усилията, които полагам. От 5-годишен се занимавам с музика. Докато моите връстници са играели с играчки, аз вече съм свирел на пиано. Разбира се по мое желание. Избрах пианото по примера на баща си. Много хубаво нещо е човек да може да свири“, категоричен е той.

В понеделник вечер на 24 февруари от 20.00 ч. деветте участника ще направят своята първа поява на сцената на „Като две капки вода“, изправяйки се пред предизвикателството на имитацията и световните звезди. 

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.