Гледайте „Принцът и аз“ от 12.50 ч. и „Кънки с остър връх: Преследване на мечтата” от 15.00 ч. днес по NOVA

Завладяващ кино следобед предстои за цялото семейство. Следващите часове по NOVA ще поднесат много забавление и доза вдъхновение с „Принцът и аз“ от 12.50 ч. и „Кънки с остър връх: Преследване на мечтата” от 15.00 ч.

В романтичната комедия „Принцът и аз“ Пейдж (Джулия Стайлс) вече е планирала всички детайли за своето бъдеще и мечтата й да стане лекар. След като обаче среща Едуард (Люк Мейбли) – престолонаследник на Дания, който се опитва да избяга от досегашния си начин на живот, между двамата бързо започват да прехвърчат искри. Дали всеки ще отстъпи от своите желания, за да бъдат истински заедно?

Кино маратонът продължава в 15.00 ч., когато Кристи Карлсън Романо се завръща в култовата си роля на Джаки Дорси в романтичната комедия “Кънки с остър връх: Преследване на мечтата”, за да предаде щафетата на новите попълнения в звездния каст на лентата - Мат Лантър и Франча Райса. В третата част от популярната кино поредица на талантливия фигурист Зак му предстои едно от най-важните състезания, но партньорката му на леда претърпява злополука и се отказва от надпреварата. Тогава Зак среща Александра, която се съгласява да му партнира в оспорваното състезание, като двамата стават все по-близки.

Не пропускайте развръзките в комедиите „Принцът и аз“ от 12.50 ч. и „Кънки с остър връх: Преследване на мечтата” от 15.00 ч. днес по NOVA.