Парчето Epilogue е част от едноименния албум на група Hellion Stone

Звездата на сериала на NOVА „Пътят на честта” Силвия Петкова стана героиня във видеоклип на проспериращата родна рок група Hellion Stone.

След дълго търсене на подходяща актриса за новия им клип, момчетата от групата единодушно се спират на Силвия Петкова. Във видеото тя преминава през различни настроения, докато шофира сама през красиви есенни пейзажи. „Фен съм на баладичния рок. Музикално съм развита многостранно – не мога да се спра на един стил. Влюбих се в парчето Epilogue. Бях на 300% „Да“ да се снимам в него. Идеята е, че музиката събира приятелите и колкото и да ти е тежко на душата, едно хубаво парче, може да те разведри.“

„Подготвяме нов албум. В момента сме на етап, в който още пишем музиката. През март ще имаме три концерта, два от които в София. Наскоро получихме покана да участваме в тазгодишното издание на Hills of Rock в Пловдив между 24 и 26 юли“, сподели Стефан Стафанов, китарист на групата.

За "Пътят на честта"

"В „Пътят на честта“ изиграх трудна, но и много интересна роля. Радвам се, че отзивите на хората са положителни и че са доволни, че им е харесало и е нещо, в което са се припознали и им е станало близко."