Двойката сияеше от щастие

„Много е хубаво да се завърна”. Това каза Меган Маркъл по време на първата си публична изява на Острова след Megxit, предаде Daily Mail. Двамата с Хари участваха на ежегодното събитие Endeavour Fund Awards. Церемонията почита постиженията на ранените и болни военнослужещи мъже и жени, участвали в спортни състезания. 

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Предложиха на Меган Маркъл 5 милиона долара за 5-секундна роля в сериал

Двойката пристигна по време на проливен дъжд, който обаче не ги спря, а даже напротив. Те изглеждаха уверени и по-влюбени от всякога. Хари беше облечен с тъмносин костюм, бяла риза и синя вратовръзка. Меган заложи на тюркоазена рокля, която подчертаваше тялото й. Тълпа от около 50 души посрещна двойката. Сред аплодисментите се чуха и няколко освирквания, които обаче не успяха да смутят семейството.

За първи път след Мегзит: Меган Маркъл отново на Острова

На 7 март херцозите ще посетят „Роял Албърт Хол“ за музикалния фестивал „Mountbatten“, а на 8 март Меган ще отбележи Международния ден на жената. На 9 март съпрузите ще се присъединят към Елизабет II и останалите членове на семейството в Уестминстърското абатство за Деня на нациите от британската общност, което ще бъде последният им кралски ангажимент.

Хари и кралицата се срещнаха за пръв път след Megxit