Забраната влиза в сила от 00:00 ч. във вторник

„Въвежда се ограничение от 00:00 ч. във вторник за полети от Италия и Испания. Дава се възможност на сънародниците ни в понеделник и вторник да се приберат с ясното съзнание, че ще бъдат поставени под карантина”. Това съобщи министърът на транспорта Росен Желязков на брифинг в Министерски съвет. 

Кабинетът: Фирмите да не съкращават служители, поемаме 60% от заплатата им за първия месец (ВИДЕО)

„Ако някой не иска да остане вкъщи, да не пътува. Имаме създадена организация с „България ер” да осигурим полети до Италия и Испания за българите, които искат да се приберат. Хората да не пътуват в Европа, ако не е наложително”, допълни Росен Желязков.

Дават по 1 000 лв. на всяко медицинско лице, което се бори с коронавируса (ВИДЕО)

„Всеки полет, кацащ на летище в България, ще бъде прецизно сепариран. Предварително ще има информация за пътуващите от опасни държави, за да бъдат отделяни и преглеждани от РЗИ. Ограниченията за полети ще важат и за Иран, и за Южна Корея.Трудностите трябва да бъдат посрещнати с разбиране, заключи министър Желязков.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП 

ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО