Понеделник вечер зрители се включват като „виртуална публика“ в реално време от домовете си

След като публиката на „Като две капки вода“ остава пред телевизорите, с оглед на извънредната ситуация в страната, екипът на предаването провокира най-ревностните си фенове да се включат активно в предстоящия лайв в понеделник от 20.00 ч. по NOVA от домовете си.

Зрителите стават виртуално жури в „Като две капки вода“

„През последните седмици търсим различни варианти да поддържаме връзката на предаването с неговата публика, която за съжаление не може да присъства в залата. След онлайн бутона за аплодисменти и включването на коментари от социалните мрежи в ефира, решихме да направим следваща крачка и щом нашите фенове не могат да дойдат в студиото на „Капките“, то „Капките“ ще отидат при тях!“, споделя продуцентът Магърдич Халваджиян.

Фики Стораро – големият фурор в „Като две капки вода“

Почитателите на шоу №1 за преобразявания в България могат да се регистрират за „виртуалната публика“ на предаването, изпращайки видео, записано със своето семейство, с което са останали вкъщи. С него те трябва да убедят екипа на шоуто, че именно те заслужават това уникално преживяване. „Търсим феновете, които са готови да споделят във видео неподправените си емоции, докато гледат шоуто. Онези семейства, които са шумни, коментират и преживяват „Като две капки вода“ заедно с нас“, допълва Маги Халваджиян.

Тото оглави класацията в третия лайв на „Като две капки вода“

Видеата се изпращат на специално създадената платформа. Всяка седмица три от регистрираните семейства ще бъдат част от „Като две капки вода“, включвайки се в реално време от домовете си в ефира на NOVA.

Не пропускайте възможността да поздравите лично и да аплодирате своите фаворити сред звездите в „Като две капки вода“ и да бъдете част от специалната „виртуална публика“ на шоуто!

Гледайте „Като две капки вода“ в понеделник от 20.00 ч. по NOVA!

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.