„Управляващите не правят разлика между извънредно и военно положение“

„Имахме известни противоречие с управляващите. Беше прието армията да може да участва в битката срещу коронавируса. Управляващите не правят разлика между извънредно и военно положение. Налепо е да се включват текстове в закона, които да уреждат полицейски функции на военните служители. Това ще допринесе за още паника. Наличният ресурс от полицаи трябва да е достатъчен. Българските граждани ще си помислят, че им нямаме доверие. Налагането на подобни текстове поставя въпроса дали не се отива към режим на пълномощията“, заяви в ефира на „Плюс-минус. Коментарът след новините"  Иван Иванов от „БСП за България“.

9 задържани при спецакция в Бургас

„Беше прието да няма запори на банкови сметки на физически лица и лечебни заведения. Най-уаязвимите групи в нашето общество трябва да бъдат защитени", каза още той. 

Повече гледайте във видеото

Как се следи за реда и спазва ли се карантината в ромските махали?

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП