„Подготвям се усилено за идния понеделник. Надявам се да се справя добре“, споделя изпълнителката

Какво е усещането да се завърнеш на сцената след 10-годишна пауза и то в най-гледаното шоу за преобразявания по NOVA?

„Оказа се, че последният епизод на „Като две капки вода“ е имал възможно най-голямата гледаемост за последните осем години. Запознах се с шоуто в сезона, в който моя добър приятел Ненчо Балабанов стана победител. Много се зарадвах и започнах да го следя с интерес. След като ме поканиха, разбира се изгледах много видеоклипове. Видях, че и Миро е бил на сцената, Мария Илиева и други колеги."

Димитър Маринов – за избора между България и завръщането в САЩ

"Относно моето участие в шоуто: „Може ли някой да откаже на г-н Маги Халваджиян? Той е толкова очарователен и толкова уважавана личност. Казах си: „Маги има визия за нещата. Той е страхотен режисьор и продуцент. Ако той е повярвал, че аз мога да правя тези неща, значи аз ще се опитам да ги извадя от себе си.“

„Като две капки вода“ ми даде уникалната възможност да бъда отново с публиката, по съвсем друг начин. Вълнението е толкова голямо, че сякаш за първи път и аз изпитах чувството на сценична треска. Усетих пеперудите в стомаха си и се запитах: „Дали ще успея да направя това, което се иска от мен?“

DARA с втора поредна победа в „Като две капки вода“

От Мадона през Дуа Липа до Ела Фицджералд

„Докато изпълнявах парчето на Мадона, възникнаха някои технически проблеми – падна ми слушалката, а параванът зад мен не позволяваше да чувам добре. Получи се леко конфузна ситуация.

Най-големите фенове на „Като две капки вода“ в ефира на NOVA

Приятелят ми също гледа внимателно изпълненията ми. На него много му допадна имитацията на Дуа Липа, а на Ела направо се разтопи, защото и двамата много обичаме джаз. Вкъщи не можем да живеем без джаз“, разказва Галя.

Още много интересни и забавни истории от живота на изпълнителката, гледайте във видеото на „На кафе“.