Актрисата ще води едночасово предаване

Американската телевизионна актриса Кристен Бел ще е водеща на едночасово предаване по "Никелодеон" за "детската гледна точка" към пандемията, съобщи Асошиейтед прес.

Нападател на Лудогорец с благородна постъпка

Предаването ще опита да отговори на тревогите на децата и да помогне на семействата да преминат през кризата, посочват от тв канала. Бел и гостите й ще се придържат към социална дистанция и изолация и ще използват видеовръзка по време на предаването, което ще се излъчи в понеделник от 19 ч. северноамериканско източно време.

Звездна премиера на „Замръзналото кралство 2” (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Струва ми се, че в тази ситуация въпросите и тревогите на децата се пренебрегват. Ще ми се децата да се чувстват свободни да задават въпроси и да си създават място, на което знаят, че ще бъдат чути", обясни Бел, която озвучава ролята на Ана в оригинала на анимацията "Замръзналото кралство".

Джон Бон Джоуви мие чинии в ресторант, предлагащ храна на хора в нужда (СНИМКИ)

В предаването ще участват здравният инспектор на Калифорния, бивш федерален здравен инспектор, популярни личности от шоубизнеса и от социалните мрежи. Специалното предаване ще бъде излъчено и по "ТийнНик" и "Никтуунс" като част от инициативата #ДецатаЗаедно, в която популярни герои от филмите на "Никелодеон" помагат на децата да бъдат здрави и да спортуват.

КРАЛСКО ПРИЗНАНИЕ: Децата на Уилям и Кейт аплодираха медиците, борещи се с COVID-19 (ВИДЕО)

Спондж Боб Квадратни гащи например показва как децата да си мият старателно ръцете и да спазват дистанция във видео, което се излъчва по телевизията и в дигиталните платформи на "Никелодеон".