Изпълнителката гостува виртуално в студиото на „На кафе“, за да сподели впечатленията си от шоуто и да разкаже какво прави по време на изолация

„Чувствам се много амбицирана да се справя със следващото предизвикателство в „Като две капки вода“. Мерилин Менсън е тоталната противоположност на мен. Направо е друга Вселена“, споделя Маги.

Ленард Коен донесе победа на Димитър Маринов в „Като две капки вода“

„Образът на Тончо Токмакчиев ме затрудни най-много до момента в състезанието. Той е феноменален актьор със страхотно чувство за хумор и за себеирония. Наистина е страхотен. Първата трудност, с която се сблъсках, логично беше негови пол. Не е лесно жена да имитира мъж", разказва певицата.

Тото от "Скандау": Най-трудни в „Като две капки вода” ми бяха женските образи

„Най-много се забавлявах с Фики в образа на Дженифър Лопес. Той е много  готин, възпитан, личи си от километри, че е много добро същество. Силно се впечатлих от изпълнението на Галя на песента на Ела Фицджералд, от превъплъщението на DARA в Аксел Роуз и на Фики като Ерос Рамацоти."

Фики с истински рок и поредна победа в „Като две капки вода“

Следващият понеделник в "Като две капки вода" Луна ще бъде Despina Vandi, а Тото ще имитира кралицата на българската поп музика Мария Илиева. Galia обеща да остави всички задръжки за образа на Фърги, а Анди ще опита тембъра на Луис Армстронг. Фики ще премине отново в женски образ като Ейми Уайнхаус, а  Dara ще бъде Росалия.  Маги Джанаварова ще потърси мрачното настроение на Мерилин Менсън, а JJ ще извиси глас като Мария Калас. Победителят за вечерта – Димитър Маринов, ще направи стъпка към неповторимата Лайза Минели и един от нейните вечни хитове.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.