„Най-сложният образ в шоуто до момента ще бъде предстоящото ми превъплъщение в Мерилин Менсън“, категорична е изпълнителката.

Тя може да бъде Бионсе, Монсерат Кабайе, Тончо Токмакчиев, Кристина Агилера. Преди това беше Пчела в „Маскираният певец“, а в съвсем скоро я видяхме в образа на Тина Търнър в „Като две капки вода“.

Маги Джанаварова – за приключението „Като две капки вода“

„Затрудних се с образа на Тина Търнър. Тя е изключителна певица, много популярна, което от своя стана е нож с две остриета. Хем е специфичен и разпознаваем глас, хем е трудно да уловиш енергията, която носи“, разказва Маги Джанаварова.

Тото от "Скандау": Най-трудни в „Като две капки вода” ми бяха женските образи

„Много се радвам на образите, които ми се падат, защото всеки един от тях е коренно различен. Предизвиква ме да влизам в образите на много различни хора. Да бъда все по-разкрепостена. Защото аз съм много обрана по принцип – в живота и в пеенето. В музиката винаги съм следвала една точно определена посока, което смятам, че е време да разчупя. Време е аз самата да открия нови неща в себе си. Участието ми в „Като две капки вода“ ми се отразява прекрасно. Започвам да гледам и на музиката си по-малко по-различен начин. Всеки един образ ме променя под някаква форма.“

Ленард Коен донесе победа на Димитър Маринов в „Като две капки вода“

„Най-сложният образ в шоуто в актьорски план до момента ще бъде предстоящото ми превъплъщение в Мерилин Менсън. Със сигурност и в гласово отношение няма да ми бъде лесно. Той, като изпълнител, е с доказано огромен гласов диапазон, звучащ различно във всеки един регистър. Това го прави изключително труден за имитация, особено от жена. Ще бъде трудно да бъда шантава, да играя един полу луд човек. Точно за този образ се опитах да разбера много за Мерилин Менсън като човек. Защото всичко, което прави и в този клип, и във всички останали, носи огромен замисъл. Въпреки шантавото му поведение, всяко нещо в клиповете и парчетата му носи своя специфична идея. Ще се опитам да я пресъздам“, разказва Маги.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.