Гледайте премиерата на криминалния екшън в неделя от 22.00 ч.

Крадец без спомени и ченге по петите му ще покачат адреналина на зрителите пред малкия екран с премиерата на филма „Обратно проследяване“ от 22.00 ч. по NOVA. В напрегнатата лента от 2018 звездите Силвестър Сталоун и Матю Модийн (“Спасяването на Уолстрийт”, „Процесът“) предприемат опасна игра на котка и мишка, която поставя началото на необясними събития и шокиращи разкрития.

След като получава контузия на главата по време на банков обир, Макдоналд (Матю Модийн) получава амнезия и е настанен в психиатричното отделение на затвора. Седем години по-късно е принуден да излезе оттам, за да експериментират нов медикамент върху него, който ще му възвърне спомените. Макдоналд  трябва да съумее да избяга от местен детектив (Силвестър Сталоун), агент на ФБР (Кристофър МакДоналд) и опасните странични ефекти на лекарството, за да се изправи смело срещу миналото си.

Актьорският състав включва още Раян Гусман, Колин Егълсфийлд и Кристофър МакДоналд. На режисьорския стол е Байън А. Милър, работил с известни имена като Брус Уилис, Джон Кюсак и 50 Cent.

Не пропускайте развръзката във филмовата премиера „Обратно проследяване“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA