Те проведоха шествие до Министерския съвет и обратно

Протест пред парламента и днес. Организатор е партия "Възраждане" на Костадин Костадинов. Демонстрантите се събраха пред сградата на Народното събрание и проведоха шествие до Министерския съвет и обратно.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

По време на демонстрациите организаторите призоваха на няколко пъти хората да спазват противоепидемичните мерки като стоят на дистанция на метър и половина. Едно лице е задържано зариди нарушаване на карантина. 

 

 

След материал на NOVA за лидера на "Възраждане", прокуратурата започна разследване за това как е харчена партийната сбсидия на партията. Костадинов е разследван и за всяване на смут по време на извънредното положение.

8 арестувани на протеста в София (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Тук съм, защото не съм доволна от сегашния живот. Страхувам се за децата си и за себе си. Най-много протестирам против ваксините", каза една от протестиращите.

"Протестирам, защото всички сме пряко засегнати от положението, дори и аз - два месеца съм без работа", коментира друг от протестиращите.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.