Гледайте романтичните ленти „Втори шанс“ и „Заседнали в рая” днес по NOVA

Любов и вдъхновение предстои в неделния следобед с филмите по NOVA. Романтичната комедия „Втори шанс“ от 12.30 ч. ще разкаже за Джени (в ролята Алисън Суини) - разведена самотна майка, възпитаваща две деца и работи като оператор в център за спешна помощ.

Когато нейният син Люк решава, че майка му не може повече да бъде сама, той взима нещата в свои ръце. Така неочаквано решава да събере майка си с пожарникаря Джеф (Грег Вон), който е бил ранен при инцидент и се нуждае от домашно лечение и специализирани грижи. Момчето кани мъжът да остане у тях, докато се възстанови напълно. Дали ще успее тайният му план да събере Джени и Джеф?

След това от 14.15 ч. звездите Ванеса Марсил и Джеймс Дентън ще изживеят приключението на живота си в романтичната комедия „Заседнали в рая”. Когато амбициозната специалистка в областта на човешките ресурси Тес Нелсън (Ванеса Марсил) остава без престижната си работа, тя решава да потърси нови възможности, посещавайки бизнес конференция в Пуерто Рико. 

За неин ужас обаче пътуването бързо се превръща в кошмар заради бушуващ на острова ураган. Точно тогава тя среща чаровен пътешественик (Джеймс Дентън), заради когото представата й за важните неща в живота се преобръща наопаки.

Станете част от вълнуващите филмови истории на „Втори шанс“ от 12.30 ч. и „Заседнали в рая” и 14.15 ч.