Гледайте днес „Нощта на майките“ от 13.00 ч. и "Професия блондинка" от 15.00 ч.

Забавни моменти и невероятни обрати, много смях и приключения очакват зрителите с филмовата програма в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. звездата от сериала „Анатомията на Грейс” Сара Дрю и носителката на „Еми” Патриша Хийтън ще станат жертви на забавни номера от страна на своите деца в комедията „Нощта на майките“ по NOVA. 

В семейния филм на братя Ървинг няколко майки решават да си устроят спокойна вечер навън. Единственото, което Алисън и останалите дами от компанията искат, е кротка вечер в ресторант, с добра храна и задушевен разговор – така нужната им от толкова време вечер по женски. За целта обаче трябва да оставят децата на съпрузите си за няколко часа. Какво толкова би могло да се обърка?

Забавлението продължава от 15.00 ч. с Рийз Уидърспун, която ще се превърне в амбициозната блондика Ел Уудс в "Професия блондинка". Тя е богата калифорнийка и е горда притежателка на много дрехи по последна мода, има най-готиното гадже в града и животът ѝ тече винаги по план. 

Когато Ел се среща с приятеля си на вечеря и очаква да получи предложение за брак от него, той изненадващо я зарязва, защото не е достатъчно сериозна за бъдещите му кариерни планове в политиката. След като заминава да учи в Харвард, Ел е решена да му докаже колко амбициозна е същност и също кандидатства в Харвард...и е приета! 

Как ще продължи тепърва започналата най-трудна битка в живота на красивата блондинка – за любов, чест, справедливост и уважение към блондинките навсякъде по света?

Отдайте се на релаксиращ съботен следобед с комедиите „Нощта на майките“ от 13.00 ч. и "Професия блондинка" от 15.00 ч. – гледайте по NOVA