Микс от високи скорости и любовни искри предстои в неделя вечер от 22.10 ч.

Взрив от емоции предстои за зрителите на NOVA с телевизионната премиера на българския филм „Опърничавите“. В екшън лентата тази вечер от 22.10 ч. преуспелият Андрей (Симеон Лютаков) се завръща в България и иска да се наслади на натрупаното си с дългогодишен труд богатство. Морската му идилия обаче е нарушена от появата на красивата и арогантна Анелия (Анастасия Левордашка), която едновременно го привлича и дразни.

Това поставя началото на екстремно приключение за Андрей, което заплашва да разбие иначе подредения му до идилия живот. Двамата с Анелия навлизат все по-дълбоко в морето от емоции и жестоката неприязън, която изпитват един към друг. Но границата между омразата и любовта е тънка и само крачка ги дели от неочакваната развръзка.

Атрактивната лентата от 2019 ще предложи на почитателите на българското кино впечатляващи сцени, в които героите попадат – често на ръба между живота и смъртта. Спиращи дъха високи скорости, въздушни каскади са само част от преживяванията, през които преминават.

Зад създаването на „Опърничавите“ стоят Младен Стоянов и режисьорът Георги Костов. Екранната химия между главните актьори Анастасия Левордашка и Симеон Лютаков проличава още в първите минути на филма, което съвсем естествено довежда до неговия голям успех в киносалоните. В актьорския състав влизат още Станислав Яневски, познат с ролята си на Виктор Крум в поредицата за Хари Потър, и певицата Диона.

Как една случайна среща се превръща в борба за надмощие между различни характери и поколения? И ще се превърне ли тази устременост към победа в изпепеляваща любов?

Не пропускайте отговорите в телевизионната премиера на филма „Опърничавите“ днес от 22.10 ч. по NOVA