Гледайте вълнуващите филмови истории този следобед от 12.30 ч. и 14.15 ч.

Как да открием истинската любов? Отговор на този въпрос търсят филмовите заглавия в неделния следобед по NOVA. Вълнуващата програма започва със звездата от поредиците “Дързост и красота” и “В опасна близост” Дженифър Финигън и популярния актьор от хитовите сериали “Момчетата от Медисън Авеню” и “Отчаяни съпруги” Сам Пейдж, които ще открият любовта с помощта на своите домашни любимци.

В романтичната комедия “Невинна разходка” от 12.30 ч. двамата влизат в ролята на адвокати в конкурентни отношения, но всичко се променя, когато разбират, че кучетата им са влюбени едно в друго. Не след дълго се оказва, че може би между тях също прехвърчат любовни искри.

От 14.15 ч. на път към свой клиент леко непохватната Кели се заключва в колата, която е наела. За щастие, тя се свързва с Джеф, оператор за спешни случаи, който се опитва да я държи спокойна през цялото време, докато дойде помощ. По време на този разговор между двамата припламват искри, но дали наистина ще успеят да се намерят? Зрителите ще разберат в романтичната лента „Игра на съдбата“ на режисьора Дейвид Лоуъри. В главните роли ще видят Раян Кенеди, Каси Стийл и Андрю Франсис.

Гледайте по NOVA романтичните филми “Невинна разходка” от 12.30 ч. и „Игра на съдбата“ от 14.15 ч.