Гледайте романтичната комедия от 20.00 ч.

Катрин Хейгъл и Джерард Бътлър ще имат непреодолими различия в разбиранията си за отношенията между половете в романтичната комедия "Грозната истина" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Хейгъл, известна с участието си в редица успешни продукции като "27 сватби" и "Анатомията на Грей", влиза в ролята на амбициозната продуцентка на сутрешно телевизионно предаване Аби. Тя вярва в истинската любов, но за съжаление няма много успехи в романтичен план и след поредната неуспешна среща, вижда откъс от предаването "Грозната истина", който я вбесява. Водещият на шоуто Майк, който изкарва Аби извън нерви с цинизма си, е изигран от чаровния Джерард Бътлър, участвал във филмите "300" и "Послепис: Обичам те". 

На двамата ще се наложи да работят заедно, след като рейтингът на предаването на Аби пада и има опастност то да бъде свалено от ефир. Те обаче имат напълно различни виждания относно любовните взаимоотношения, които няма да направят общуването им лесно. Дали Майк и Аби ще успеят да преодолеят своите различия и ще прехвърчат ли любовен искри между тях? 

Каква ще бъде развръзката в романтичната комедия "Грозната истина" - гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.