Гледайте „Разкажи ми за любовта“ и „Ароматът на любовта“

Неделният кино маратон ще започне с романтичната лента „Разкажи ми за любовта“ от 12.30 ч. Вълнуващият разказ проследява историята на младата редакторка Дори Шепърд, която работи по новия любовен роман на писателя Майкъл Ротчаелд - невъзпитан и изтъркан автор, който е на път да изгуби договора си с издателите. На Дори обаче й се налага да работи с него в продължение на 30 дни, като през това време трябва да изтърпи не само странното му поведение, но и да планира сватбата с годеника си Филип. Как ще й се отрази съвместната й работа с писателя и ще се състои ли сватбата й с Филип?

Главните роли в романтичната лента „Ароматът на любовта“ от 14.15 ч. са поверени на звездата от „Самотно дърво на хълма” Келси Асбайл и популярният актьор от „Антураж” Джонатан Келц. Филмът разказва историята на журналистката Али, която пише статия за Сам, собственик на кафене, известен с дарбата си да сватосва своите клиенти. Скептична към тези негови умения, Али все пак се съгласява да ги изпробва и да позволи на Сам да намери сродната й душа.

Не пропускайте романтичните ленти „Разкажи ми за любовта“ от 12.30 ч. и „Ароматът на любовта“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.