Гледайте романтичните комедии в събота от 13.00 ч. и 15.00 ч.

Филмовият следобед тази събота от 13.00 ч. по NOVA стартира с лентата „Улични танци“, в която кино иконата Шарлот Рамплинг ще помогне на новоизгряващата звезда Никола Бърли да осъществи своите мечти. Във филма, дело на режисьорите Макс Джива и Дания Паскуини, Никола Бърли влиза в ролята на талантливата танцьорка Карли, чиято мечта е на път да пропадне, след като приятелят й я изоставя точно преди финалите по улични танци. Въпреки разбитото си сърце, Карли трябва да докаже на цялата група, че има необходимата смелост и воля да ги изведе до победа. Спасението се появява в лицето на директорката на балетна школа (Шарлот Рамплинг), която предлага тренировъчен терен в замяна на вдъхновение за собствените й ученици. Постепенно две напълно различни култури започват да се сближават в лицето на младите таланти. 

Доброто настроение продължава и от 15.00 ч., когато холивудските звезди Рейвън-Симоне и Джоана Гарсия ще обединят усилия, за да провалят сватбата на бившия годеник на най-добрата им приятелка в комедията "Отмъщението на шаферките". В хитовата лента на режисьора Джеймс Хейман, известен с работата си по сериала “Грозната Бети”, участват и популярните актьори Бет Бродерик и Дейвид Клейтън Роджърс.

Рейвън-Симоне и Джоана Гарсия влизат в ролята на Абигейл и Паркър, които се връщат от Ню Йорк в родния си град и откриват, че най-добрата им приятелка Рейчъл ще бъде шаферка на сватбата на Тони, който обаче е бивш приятел на Рейчъл. Двете замислят пъклен план, за да предотвратят провеждането на церемонията. За да осъществят замисъла си, успяват да се присъединят към шаферките. Замисълът е да успеят да отмъкнат младоженеца и да го върнат при Рейчъл. Дали планът им ще успее?

Не пропускайте днес романтичните комедии „Улични танци“ от 13.00 ч. и „Отмъщението на шаферките“ от 15.00 ч.